Ik kwam via via op je blog, en wat mooi al die taarten! Geweldig! Oma is volgende maand jarig en ik ga denk ik dit maar proberen te maken ;-) Ben ik in elk geval origineel ;-)
Ik las dat je Diamant gebruikte vd taarten. Ik dacht dat het speciaal vet moest zijn, zonder zouten of iets, maar dat hoeft niet dus?
Kunnen ze met deze temperaturen eigenlijk al buiten staan?
Ik ga eens bestuderen hoe ik dit kan maken, lijkt mij nog wel lastig hoor hahaha
Dankjewel, Als er niets in is gebakken is het zoutloos vet en persoonlijk kijk ik ook altijd of het plantaardig vet is daar zitten ook veel minder zouten in en dat is voor de vogels weer beter. Heel veel plezier met het maken!
3 opmerkingen:
Ik kwam via via op je blog, en wat mooi al die taarten!
Geweldig!
Oma is volgende maand jarig en ik ga denk ik dit maar proberen te maken ;-) Ben ik in elk geval origineel ;-)
Ik las dat je Diamant gebruikte vd taarten. Ik dacht dat het speciaal vet moest zijn, zonder zouten of iets, maar dat hoeft niet dus?
Kunnen ze met deze temperaturen eigenlijk al buiten staan?
Ik ga eens bestuderen hoe ik dit kan maken, lijkt mij nog wel lastig hoor hahaha
Groetjes Mirella
Dankjewel, Als er niets in is gebakken is het zoutloos vet en persoonlijk kijk ik ook altijd of het plantaardig vet is daar zitten ook veel minder zouten in en dat is voor de vogels weer beter.
Heel veel plezier met het maken!
Groetjes Sandra
Ik wou ook al net zeggen, in dat vet zit toch geen zout!
Dat je geen gebruikt vet moet nemen voor zoiets, dat zal iedereen toch wel weten??
Enne.........hoe vond je mijn zeepkadootjes geworden?
Groetjes Mam ♥
Een reactie posten