zondag 21 september 2014

Dit weekend weer enkel taartjes mogen maken.

Ik doe het eigenlijk echt maar als hobby, en voor mij is het belangrijker dat een taartje leuk is voor de krijgen en natuurlijk ook voor mij om te maken. Daarom neem ik echt niet alles meer aan. Maar wil je eens een uniek taartje met een icing eigen ontwerp mail me dan gerust op taartdecoratieberinge@gmail.com. We verdienen niet op onze taartjes dat is niet de bedoeling. Ook maken we geen taartjes na iedereen heeft recht op een eigen unieke taart. Puzzel taarten en veel boetseerwerk zijn niet de taartjes die wij maken daar zijn onze prijsjes ook niet naar. Maar een glimlach van de jarig en hoe blij ze ermee zijn is veel en veel belangrijker.

vrijdag 12 september 2014

model Lara-Lynn

Het is alweer bijna 1 jaar geleden. Dat Lara-Lynn samen met hele mooie andere meisjes is gevraagd om model te zijn voor http://www.tutteleminka.nl/ Een super leuke webwinkel, met de mooiste spulletjes zelf ontworpen en zo uniek. Het was echt een grote eer, en ze vond het zo leuk om te doen. We mochten naar een echte foto studio waar Heidi en Ingrid (van http://www.fotostudiojoy.nl/) en klaar stonden voor ons. De mooiste spulletjes passen en foto's maken. DIT WAS EEN DROOM die uit kwam voor Lara-Lynn. Ingrid was zo leuk dat ik het zelfs aan durfde om met onze drukke jongens heen te gaan. Lars met zijn bril had eigenlijk nooit echt een mooie foto en Rick is heel lief maar weet soms niet goed hoe hij zich moet houden. En het resultaat SUPER alleen maar mooie foto's van ons allemaal. En over niet al te lang mogen we weer foto's maken. We hebben er al heel veel zin in.

Lars taartjes! En wat deed hij goed zijn best.

Alweer 2 weekjes geleden, was er kindermarkt in beringe. Helaas was het weer te slecht voor ons dus konden wij er niet staan. Maar natuurlijk had Lars (en mama ;-) al heel erg hun best gedaan om weer leuke lieve kleine taartjes te maken. Die hij dan zou verkopen. Dus toen heeft hij ze maar zo via mama's facebook pagina verkocht. Hij heeft er 50 gemaakt!! en wel 49 ook verkocht. Ik denk dus dat ik kan stoppen zo goed deed hij het ;-) Maar onze Lars weet ook waarom we taartjes maken. Wij maken het niet om het geld maar om een andere reden vooral mensen blij maken vinden we nog veel fijner. Want Lars was aan het sparen niet voor zich zelf maar voor zijn zusje en voor zijn opa. Zo trots als moeder ben ik op hem.

woensdag 10 september 2014

Zwangerschaps taarten Big belly cake

Deze zijn zo leuk om te maken. En natuurlijk maak ik elke net even anders. Zo krijgt iedereen een heel unieke taart. Ik maak geen taarten na van een foto maar verzin steeds zelf iets anders. Ik vind het een feest om taarten te mogen maken en het gaat me niet om het geld maar vooral om hoe blij je iemand er mee maakt. Wil je eens een taart bestellen als ik tijd heb maak ik er graag een reageer dan via facebook of mail naar Taartdecoratieberinge@gmail.com

Andreas Gabalier taart

Hier in nederland nog niet zo bekend als in duitsland en oostenrijk. Maar erg leuke liedjes en de zanger zelf mag er ook wel zijn. Dus daar zet ik best graag mijn tanden in ;-)